Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Učinak sorte i malča na agronomska svojstva tikvice

Alen Bertoša (2016)
Sveučilište u Zagrebu
Agronomski fakultet
Povrćarstvo
Citirajte ovaj rad

Bertoša, A. (2016). Učinak sorte i malča na agronomska svojstva tikvice (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:193048

Bertoša, Alen. "Učinak sorte i malča na agronomska svojstva tikvice." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:193048

Bertoša, Alen. "Učinak sorte i malča na agronomska svojstva tikvice." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:193048

Bertoša, A. (2016). 'Učinak sorte i malča na agronomska svojstva tikvice', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 19.10.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:193048

Bertoša A. Učinak sorte i malča na agronomska svojstva tikvice [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2016 [pristupljeno 19.10.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:193048

A. Bertoša, "Učinak sorte i malča na agronomska svojstva tikvice", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:193048