prikaz prve stranice dokumenta Dobrobit turopoljske pasmine svinja u različitim proizvodnim sustavima
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Dobrobit turopoljske pasmine svinja u različitim proizvodnim sustavima
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2016. urn:nbn:hr:204:969992

Vidović, Ana
Sveučilište u Zagrebu
Agronomski fakultet
Specijalno stočarstvo

Citirajte ovaj rad

Vidović, A. (2016). Dobrobit turopoljske pasmine svinja u različitim proizvodnim sustavima (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:969992

Vidović, Ana. "Dobrobit turopoljske pasmine svinja u različitim proizvodnim sustavima." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:969992

Vidović, Ana. "Dobrobit turopoljske pasmine svinja u različitim proizvodnim sustavima." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:969992

Vidović, A. (2016). 'Dobrobit turopoljske pasmine svinja u različitim proizvodnim sustavima', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 01.12.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:969992

Vidović A. Dobrobit turopoljske pasmine svinja u različitim proizvodnim sustavima [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2016 [pristupljeno 01.12.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:969992

A. Vidović, "Dobrobit turopoljske pasmine svinja u različitim proizvodnim sustavima", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:969992

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.