diplomski rad
Utjecaj temperature čuvanja i ulja čajevca na kakvoću ploda breskve tijekom čuvanja
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2016. urn:nbn:hr:204:713075

Blažon, Ivan
Sveučilište u Zagrebu
Agronomski fakultet
Voćarstvo

Citirajte ovaj rad

Blažon, I. (2016). Utjecaj temperature čuvanja i ulja čajevca na kakvoću ploda breskve tijekom čuvanja (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:713075

Blažon, Ivan. "Utjecaj temperature čuvanja i ulja čajevca na kakvoću ploda breskve tijekom čuvanja." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:713075

Blažon, Ivan. "Utjecaj temperature čuvanja i ulja čajevca na kakvoću ploda breskve tijekom čuvanja." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:713075

Blažon, I. (2016). 'Utjecaj temperature čuvanja i ulja čajevca na kakvoću ploda breskve tijekom čuvanja', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 28.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:713075

Blažon I. Utjecaj temperature čuvanja i ulja čajevca na kakvoću ploda breskve tijekom čuvanja [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2016 [pristupljeno 28.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:713075

I. Blažon, "Utjecaj temperature čuvanja i ulja čajevca na kakvoću ploda breskve tijekom čuvanja", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:713075

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.