diplomski rad
Provjera ispravnosti označavanja svježih sireva proizvedenih od toplinski obrađenog mlijeka

Maja Lipovšćak (2017)
Sveučilište u Zagrebu
Agronomski fakultet
Mljekarstvo
Citirajte ovaj rad...

Lipovšćak, M. (2017). Provjera ispravnosti označavanja svježih sireva proizvedenih od toplinski obrađenog mlijeka (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:547782

Lipovšćak, Maja. "Provjera ispravnosti označavanja svježih sireva proizvedenih od toplinski obrađenog mlijeka." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:547782

Lipovšćak, Maja. "Provjera ispravnosti označavanja svježih sireva proizvedenih od toplinski obrađenog mlijeka." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:547782

Lipovšćak, M. (2017). 'Provjera ispravnosti označavanja svježih sireva proizvedenih od toplinski obrađenog mlijeka', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 22.03.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:547782

Lipovšćak M. Provjera ispravnosti označavanja svježih sireva proizvedenih od toplinski obrađenog mlijeka [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2017 [pristupljeno 22.03.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:547782

M. Lipovšćak, "Provjera ispravnosti označavanja svježih sireva proizvedenih od toplinski obrađenog mlijeka", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:547782