prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj standardizacije mlijeka na kemijski sastav i senzorska svojstva sira škripavca
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Utjecaj standardizacije mlijeka na kemijski sastav i senzorska svojstva sira škripavca

Kalaš, Sanda (2017)
Sveučilište u Zagrebu
Agronomski fakultet
Mljekarstvo

Citirajte ovaj rad

Kalaš, S. (2017). Utjecaj standardizacije mlijeka na kemijski sastav i senzorska svojstva sira škripavca (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:283279

Kalaš, Sanda. "Utjecaj standardizacije mlijeka na kemijski sastav i senzorska svojstva sira škripavca." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:283279

Kalaš, Sanda. "Utjecaj standardizacije mlijeka na kemijski sastav i senzorska svojstva sira škripavca." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:283279

Kalaš, S. (2017). 'Utjecaj standardizacije mlijeka na kemijski sastav i senzorska svojstva sira škripavca', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 05.07.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:283279

Kalaš S. Utjecaj standardizacije mlijeka na kemijski sastav i senzorska svojstva sira škripavca [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2017 [pristupljeno 05.07.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:283279

S. Kalaš, "Utjecaj standardizacije mlijeka na kemijski sastav i senzorska svojstva sira škripavca", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:283279

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.