prikaz prve stranice dokumenta Mikrobiološke promjene tijekom zrenja tradicionalnih fermentiranih kobasica
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Mikrobiološke promjene tijekom zrenja tradicionalnih fermentiranih kobasica
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2017. urn:nbn:hr:204:468174

Martinelli, Anita
Sveučilište u Zagrebu
Agronomski fakultet
Mikrobiologija

Citirajte ovaj rad

Martinelli, A. (2017). Mikrobiološke promjene tijekom zrenja tradicionalnih fermentiranih kobasica (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:468174

Martinelli, Anita. "Mikrobiološke promjene tijekom zrenja tradicionalnih fermentiranih kobasica." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:468174

Martinelli, Anita. "Mikrobiološke promjene tijekom zrenja tradicionalnih fermentiranih kobasica." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:468174

Martinelli, A. (2017). 'Mikrobiološke promjene tijekom zrenja tradicionalnih fermentiranih kobasica', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 29.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:468174

Martinelli A. Mikrobiološke promjene tijekom zrenja tradicionalnih fermentiranih kobasica [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2017 [pristupljeno 29.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:468174

A. Martinelli, "Mikrobiološke promjene tijekom zrenja tradicionalnih fermentiranih kobasica", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:468174

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.