prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj tehnologije uzgoja janjadi na razvijenost trupa i kakvoću janjećeg mesa
Pristup korisnicima matične ustanove
završni specijalistički
Utjecaj tehnologije uzgoja janjadi na razvijenost trupa i kakvoću janjećeg mesa
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2018. urn:nbn:hr:204:296141

Marić, Josip
Sveučilište u Zagrebu
Agronomski fakultet

Citirajte ovaj rad

Marić, J. (2018). Utjecaj tehnologije uzgoja janjadi na razvijenost trupa i kakvoću janjećeg mesa (Završni specijalistički). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:296141

Marić, Josip. "Utjecaj tehnologije uzgoja janjadi na razvijenost trupa i kakvoću janjećeg mesa." Završni specijalistički, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:296141

Marić, Josip. "Utjecaj tehnologije uzgoja janjadi na razvijenost trupa i kakvoću janjećeg mesa." Završni specijalistički, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:296141

Marić, J. (2018). 'Utjecaj tehnologije uzgoja janjadi na razvijenost trupa i kakvoću janjećeg mesa', Završni specijalistički, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 04.12.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:296141

Marić J. Utjecaj tehnologije uzgoja janjadi na razvijenost trupa i kakvoću janjećeg mesa [Završni specijalistički]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2018 [pristupljeno 04.12.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:296141

J. Marić, "Utjecaj tehnologije uzgoja janjadi na razvijenost trupa i kakvoću janjećeg mesa", Završni specijalistički, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:296141

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.