diplomski rad
Utjecaj djelomične defolijacije na mehanički i kemijski sastav grožđa sorte Merlot

Ana Bilobrk (2018)
Sveučilište u Zagrebu
Agronomski fakultet
Vinogradarstvo i vinarstvo
Citirajte ovaj rad...

Bilobrk, A. (2018). Utjecaj djelomične defolijacije na mehanički i kemijski sastav grožđa sorte Merlot (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:504812

Bilobrk, Ana. "Utjecaj djelomične defolijacije na mehanički i kemijski sastav grožđa sorte Merlot." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:504812

Bilobrk, Ana. "Utjecaj djelomične defolijacije na mehanički i kemijski sastav grožđa sorte Merlot." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:504812

Bilobrk, A. (2018). 'Utjecaj djelomične defolijacije na mehanički i kemijski sastav grožđa sorte Merlot', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 21.03.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:504812

Bilobrk A. Utjecaj djelomične defolijacije na mehanički i kemijski sastav grožđa sorte Merlot [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2018 [pristupljeno 21.03.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:504812

A. Bilobrk, "Utjecaj djelomične defolijacije na mehanički i kemijski sastav grožđa sorte Merlot", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:504812