prikaz prve stranice dokumenta Učinak ektomikoriznih gljiva na kakvoću grožđa sorte Cabernet sauvignon (Vitis vinifera L.)
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Učinak ektomikoriznih gljiva na kakvoću grožđa sorte Cabernet sauvignon (Vitis vinifera L.)
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2018. urn:nbn:hr:204:809614

Kužir, Lucija
Sveučilište u Zagrebu
Agronomski fakultet
Vinogradarstvo i vinarstvo

Citirajte ovaj rad

Kužir, L. (2018). Učinak ektomikoriznih gljiva na kakvoću grožđa sorte Cabernet sauvignon (Vitis vinifera L.) (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:809614

Kužir, Lucija. "Učinak ektomikoriznih gljiva na kakvoću grožđa sorte Cabernet sauvignon (Vitis vinifera L.)." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:809614

Kužir, Lucija. "Učinak ektomikoriznih gljiva na kakvoću grožđa sorte Cabernet sauvignon (Vitis vinifera L.)." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:809614

Kužir, L. (2018). 'Učinak ektomikoriznih gljiva na kakvoću grožđa sorte Cabernet sauvignon (Vitis vinifera L.)', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 19.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:809614

Kužir L. Učinak ektomikoriznih gljiva na kakvoću grožđa sorte Cabernet sauvignon (Vitis vinifera L.) [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2018 [pristupljeno 19.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:809614

L. Kužir, "Učinak ektomikoriznih gljiva na kakvoću grožđa sorte Cabernet sauvignon (Vitis vinifera L.)", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:809614

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.