diplomski rad
Utjecaj usitnjavanja i vrste žitarica na konzumaciju i probavljivost obroka
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2018. urn:nbn:hr:204:118648

Škrivanek, Ana Marija
Sveučilište u Zagrebu
Agronomski fakultet
Specijalna proizvodnja bilja

Citirajte ovaj rad

Škrivanek, A. M. (2018). Utjecaj usitnjavanja i vrste žitarica na konzumaciju i probavljivost obroka (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:118648

Škrivanek, Ana Marija. "Utjecaj usitnjavanja i vrste žitarica na konzumaciju i probavljivost obroka." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:118648

Škrivanek, Ana Marija. "Utjecaj usitnjavanja i vrste žitarica na konzumaciju i probavljivost obroka." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:118648

Škrivanek, A. M. (2018). 'Utjecaj usitnjavanja i vrste žitarica na konzumaciju i probavljivost obroka', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 28.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:118648

Škrivanek AM. Utjecaj usitnjavanja i vrste žitarica na konzumaciju i probavljivost obroka [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2018 [pristupljeno 28.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:118648

A. M. Škrivanek, "Utjecaj usitnjavanja i vrste žitarica na konzumaciju i probavljivost obroka", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:118648

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.