Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet Vinogradarstvo i vinarstvo
Citirajte ovaj rad
Milković, A. (2018). Utjecaj gama zračenja grožđa sorte 'Merlot' na kemijski sastav vina (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:903831
Milković, Anamarija. "Utjecaj gama zračenja grožđa sorte 'Merlot' na kemijski sastav vina." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:903831
Milković, Anamarija. "Utjecaj gama zračenja grožđa sorte 'Merlot' na kemijski sastav vina." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:903831
Milković, A. (2018). 'Utjecaj gama zračenja grožđa sorte 'Merlot' na kemijski sastav vina', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 13.09.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:903831
Milković A. Utjecaj gama zračenja grožđa sorte 'Merlot' na kemijski sastav vina [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2018 [pristupljeno 13.09.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:903831
A. Milković, "Utjecaj gama zračenja grožđa sorte 'Merlot' na kemijski sastav vina", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:903831