diplomski rad
Utjecaj gama zračenja grožđa sorte 'Merlot' na kemijski sastav vina

Anamarija Milković (2018)
Sveučilište u Zagrebu
Agronomski fakultet
Vinogradarstvo i vinarstvo
Citirajte ovaj rad...

Milković, A. (2018). Utjecaj gama zračenja grožđa sorte 'Merlot' na kemijski sastav vina (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:903831

Milković, Anamarija. "Utjecaj gama zračenja grožđa sorte 'Merlot' na kemijski sastav vina." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:903831

Milković, Anamarija. "Utjecaj gama zračenja grožđa sorte 'Merlot' na kemijski sastav vina." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:903831

Milković, A. (2018). 'Utjecaj gama zračenja grožđa sorte 'Merlot' na kemijski sastav vina', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 22.04.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:903831

Milković A. Utjecaj gama zračenja grožđa sorte 'Merlot' na kemijski sastav vina [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2018 [pristupljeno 22.04.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:903831

A. Milković, "Utjecaj gama zračenja grožđa sorte 'Merlot' na kemijski sastav vina", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:903831