Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Količina magnezija u korijenu mrkve na tržištu grada Zagreba

Andrea Jajetić (2018)
Sveučilište u Zagrebu
Agronomski fakultet
Ishrana bilja
Citirajte ovaj rad

Jajetić, A. (2018). Količina magnezija u korijenu mrkve na tržištu grada Zagreba (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:563934

Jajetić, Andrea. "Količina magnezija u korijenu mrkve na tržištu grada Zagreba." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:563934

Jajetić, Andrea. "Količina magnezija u korijenu mrkve na tržištu grada Zagreba." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:563934

Jajetić, A. (2018). 'Količina magnezija u korijenu mrkve na tržištu grada Zagreba', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 18.10.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:563934

Jajetić A. Količina magnezija u korijenu mrkve na tržištu grada Zagreba [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2018 [pristupljeno 18.10.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:563934

A. Jajetić, "Količina magnezija u korijenu mrkve na tržištu grada Zagreba", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:563934