prikaz prve stranice dokumenta Kopar kao začin i izvor eteričnog ulja
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Kopar kao začin i izvor eteričnog ulja
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2016. urn:nbn:hr:204:149422

Krsnik, Jasminka
Sveučilište u Zagrebu
Agronomski fakultet
Povrćarstvo

Citirajte ovaj rad

Krsnik, J. (2016). Kopar kao začin i izvor eteričnog ulja (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:149422

Krsnik, Jasminka. "Kopar kao začin i izvor eteričnog ulja." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:149422

Krsnik, Jasminka. "Kopar kao začin i izvor eteričnog ulja." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:149422

Krsnik, J. (2016). 'Kopar kao začin i izvor eteričnog ulja', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 28.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:149422

Krsnik J. Kopar kao začin i izvor eteričnog ulja [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2016 [pristupljeno 28.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:149422

J. Krsnik, "Kopar kao začin i izvor eteričnog ulja", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:149422

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.