prikaz prve stranice dokumenta Maslinovo ulje i njegovo korištenje u hrvatskoj gastronomskoj ponudi
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Maslinovo ulje i njegovo korištenje u hrvatskoj gastronomskoj ponudi
Split: Visoka škola za menadžment i dizajn Aspira, 2020. urn:nbn:hr:240:517632

Mucić, Ana
Veleučilište Aspira

Citirajte ovaj rad

Mucić, A. (2020). Maslinovo ulje i njegovo korištenje u hrvatskoj gastronomskoj ponudi (Završni rad). Split: Veleučilište Aspira. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:517632

Mucić, Ana. "Maslinovo ulje i njegovo korištenje u hrvatskoj gastronomskoj ponudi." Završni rad, Veleučilište Aspira, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:517632

Mucić, Ana. "Maslinovo ulje i njegovo korištenje u hrvatskoj gastronomskoj ponudi." Završni rad, Veleučilište Aspira, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:517632

Mucić, A. (2020). 'Maslinovo ulje i njegovo korištenje u hrvatskoj gastronomskoj ponudi', Završni rad, Veleučilište Aspira, citirano: 28.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:517632

Mucić A. Maslinovo ulje i njegovo korištenje u hrvatskoj gastronomskoj ponudi [Završni rad]. Split: Veleučilište Aspira; 2020 [pristupljeno 28.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:517632

A. Mucić, "Maslinovo ulje i njegovo korištenje u hrvatskoj gastronomskoj ponudi", Završni rad, Veleučilište Aspira, Split, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:517632

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.