prikaz prve stranice dokumenta Porezno opterećenje ugostitelja na primjeru restorana “Martinis Marchi”
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Porezno opterećenje ugostitelja na primjeru restorana “Martinis Marchi”
Split: Visoka škola za menadžment i dizajn Aspira, 2020. urn:nbn:hr:240:123685

Bratim, Antonio
Veleučilište Aspira

Citirajte ovaj rad

Bratim, A. (2020). Porezno opterećenje ugostitelja na primjeru restorana “Martinis Marchi” (Završni rad). Split: Veleučilište Aspira. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:123685

Bratim, Antonio. "Porezno opterećenje ugostitelja na primjeru restorana “Martinis Marchi”." Završni rad, Veleučilište Aspira, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:123685

Bratim, Antonio. "Porezno opterećenje ugostitelja na primjeru restorana “Martinis Marchi”." Završni rad, Veleučilište Aspira, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:123685

Bratim, A. (2020). 'Porezno opterećenje ugostitelja na primjeru restorana “Martinis Marchi”', Završni rad, Veleučilište Aspira, citirano: 19.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:123685

Bratim A. Porezno opterećenje ugostitelja na primjeru restorana “Martinis Marchi” [Završni rad]. Split: Veleučilište Aspira; 2020 [pristupljeno 19.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:123685

A. Bratim, "Porezno opterećenje ugostitelja na primjeru restorana “Martinis Marchi”", Završni rad, Veleučilište Aspira, Split, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:123685

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.