prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj globalnih prehrambenih trendova na gastronomsku ponudu grada Zadra
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Utjecaj globalnih prehrambenih trendova na gastronomsku ponudu grada Zadra
Split: Visoka škola za menadžment i dizajn Aspira, 2020. urn:nbn:hr:240:791900

Jurić, Nevena
Visoka škola za menadžment i dizajn Aspira

Citirajte ovaj rad

Jurić, N. (2020). Utjecaj globalnih prehrambenih trendova na gastronomsku ponudu grada Zadra (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:791900

Jurić, Nevena. "Utjecaj globalnih prehrambenih trendova na gastronomsku ponudu grada Zadra." Završni rad, Visoka škola za menadžment i dizajn Aspira, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:791900

Jurić, Nevena. "Utjecaj globalnih prehrambenih trendova na gastronomsku ponudu grada Zadra." Završni rad, Visoka škola za menadžment i dizajn Aspira, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:791900

Jurić, N. (2020). 'Utjecaj globalnih prehrambenih trendova na gastronomsku ponudu grada Zadra', Završni rad, Visoka škola za menadžment i dizajn Aspira, citirano: 16.01.2021., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:791900

Jurić N. Utjecaj globalnih prehrambenih trendova na gastronomsku ponudu grada Zadra [Završni rad]. Split: Visoka škola za menadžment i dizajn Aspira; 2020 [pristupljeno 16.01.2021.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:791900

N. Jurić, "Utjecaj globalnih prehrambenih trendova na gastronomsku ponudu grada Zadra", Završni rad, Visoka škola za menadžment i dizajn Aspira, Split, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:791900

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.