Grgas, A. (2020). Usporedba izraza i naziva u procesu pripreme hrane u talijanskom i hrvatskom jeziku (Završni rad). Split: Visoka škola za menadžment i dizajn Aspira. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:092564
Grgas, Antonela. "Usporedba izraza i naziva u procesu pripreme hrane u talijanskom i hrvatskom jeziku." Završni rad, Visoka škola za menadžment i dizajn Aspira, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:092564
Grgas, Antonela. "Usporedba izraza i naziva u procesu pripreme hrane u talijanskom i hrvatskom jeziku." Završni rad, Visoka škola za menadžment i dizajn Aspira, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:092564
Grgas, A. (2020). 'Usporedba izraza i naziva u procesu pripreme hrane u talijanskom i hrvatskom jeziku', Završni rad, Visoka škola za menadžment i dizajn Aspira, citirano: 26.09.2023., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:092564
Grgas A. Usporedba izraza i naziva u procesu pripreme hrane u talijanskom i hrvatskom jeziku [Završni rad]. Split: Visoka škola za menadžment i dizajn Aspira; 2020 [pristupljeno 26.09.2023.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:092564
A. Grgas, "Usporedba izraza i naziva u procesu pripreme hrane u talijanskom i hrvatskom jeziku", Završni rad, Visoka škola za menadžment i dizajn Aspira, Split, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:092564