Brusar, B. (2020). UTJECAJ JAPANSKE KUHINJE NA GASTRONOMSKE TRENDOVE U HRVATSKOJ (Završni rad). Zagreb: Visoka škola za menadžment i dizajn Aspira. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:620266
Brusar, Barbara. "UTJECAJ JAPANSKE KUHINJE NA GASTRONOMSKE TRENDOVE U HRVATSKOJ." Završni rad, Visoka škola za menadžment i dizajn Aspira, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:620266
Brusar, Barbara. "UTJECAJ JAPANSKE KUHINJE NA GASTRONOMSKE TRENDOVE U HRVATSKOJ." Završni rad, Visoka škola za menadžment i dizajn Aspira, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:620266
Brusar, B. (2020). 'UTJECAJ JAPANSKE KUHINJE NA GASTRONOMSKE TRENDOVE U HRVATSKOJ', Završni rad, Visoka škola za menadžment i dizajn Aspira, citirano: 06.12.2023., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:620266
Brusar B. UTJECAJ JAPANSKE KUHINJE NA GASTRONOMSKE TRENDOVE U HRVATSKOJ [Završni rad]. Zagreb: Visoka škola za menadžment i dizajn Aspira; 2020 [pristupljeno 06.12.2023.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:620266
B. Brusar, "UTJECAJ JAPANSKE KUHINJE NA GASTRONOMSKE TRENDOVE U HRVATSKOJ", Završni rad, Visoka škola za menadžment i dizajn Aspira, Zagreb, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:620266