prikaz prve stranice dokumenta PRILIKE ZA RAZVOJ GASTRONOMSKOG TURIZMA NA LOŠINJU
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
PRILIKE ZA RAZVOJ GASTRONOMSKOG TURIZMA NA LOŠINJU
Zagreb: Visoka škola za menadžment i dizajn Aspira, 2022. urn:nbn:hr:240:693416

Dajić, Sandro
Veleučilište Aspira

Citirajte ovaj rad

Dajić, S. (2022). PRILIKE ZA RAZVOJ GASTRONOMSKOG TURIZMA NA LOŠINJU (Završni rad). Zagreb: Veleučilište Aspira. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:693416

Dajić, Sandro. "PRILIKE ZA RAZVOJ GASTRONOMSKOG TURIZMA NA LOŠINJU." Završni rad, Veleučilište Aspira, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:693416

Dajić, Sandro. "PRILIKE ZA RAZVOJ GASTRONOMSKOG TURIZMA NA LOŠINJU." Završni rad, Veleučilište Aspira, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:693416

Dajić, S. (2022). 'PRILIKE ZA RAZVOJ GASTRONOMSKOG TURIZMA NA LOŠINJU', Završni rad, Veleučilište Aspira, citirano: 29.05.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:693416

Dajić S. PRILIKE ZA RAZVOJ GASTRONOMSKOG TURIZMA NA LOŠINJU [Završni rad]. Zagreb: Veleučilište Aspira; 2022 [pristupljeno 29.05.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:693416

S. Dajić, "PRILIKE ZA RAZVOJ GASTRONOMSKOG TURIZMA NA LOŠINJU", Završni rad, Veleučilište Aspira, Zagreb, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:693416

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.