diplomski rad
UTJECAJ FENOFAZE I GENOTIPA NA SADRŽAJ FRUKTANA U JEČMU (Hordeum vulgare L.)
Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za biologiju, 2019. urn:nbn:hr:181:934116

Škoro, Marin
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Odjel za biologiju

Citirajte ovaj rad

Škoro, M. (2019). UTJECAJ FENOFAZE I GENOTIPA NA SADRŽAJ FRUKTANA U JEČMU (Hordeum vulgare L.) (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za biologiju. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:934116

Škoro, Marin. "UTJECAJ FENOFAZE I GENOTIPA NA SADRŽAJ FRUKTANA U JEČMU (Hordeum vulgare L.)." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za biologiju, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:934116

Škoro, Marin. "UTJECAJ FENOFAZE I GENOTIPA NA SADRŽAJ FRUKTANA U JEČMU (Hordeum vulgare L.)." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za biologiju, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:934116

Škoro, M. (2019). 'UTJECAJ FENOFAZE I GENOTIPA NA SADRŽAJ FRUKTANA U JEČMU (Hordeum vulgare L.)', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za biologiju, citirano: 28.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:934116

Škoro M. UTJECAJ FENOFAZE I GENOTIPA NA SADRŽAJ FRUKTANA U JEČMU (Hordeum vulgare L.) [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za biologiju; 2019 [pristupljeno 28.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:934116

M. Škoro, "UTJECAJ FENOFAZE I GENOTIPA NA SADRŽAJ FRUKTANA U JEČMU (Hordeum vulgare L.)", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za biologiju, Osijek, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:934116

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.