prikaz prve stranice dokumenta Antibakterijska svojstva ekstrakata pokožice različitih sorata  crnog grožđa (Vitis vinifera L.)
Rad dostupan nakon 2025-10-09
završni rad
Antibakterijska svojstva ekstrakata pokožice različitih sorata crnog grožđa (Vitis vinifera L.)
Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za biologiju, 2020. urn:nbn:hr:181:363487

Kujundžić, Ivan
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Odjel za biologiju

Citirajte ovaj rad

Kujundžić, I. (2020). Antibakterijska svojstva ekstrakata pokožice različitih sorata crnog grožđa (Vitis vinifera L.) (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:363487

Kujundžić, Ivan. "Antibakterijska svojstva ekstrakata pokožice različitih sorata crnog grožđa (Vitis vinifera L.)." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za biologiju, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:363487

Kujundžić, Ivan. "Antibakterijska svojstva ekstrakata pokožice različitih sorata crnog grožđa (Vitis vinifera L.)." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za biologiju, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:363487

Kujundžić, I. (2020). 'Antibakterijska svojstva ekstrakata pokožice različitih sorata crnog grožđa (Vitis vinifera L.)', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za biologiju, citirano: 21.09.2021., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:363487

Kujundžić I. Antibakterijska svojstva ekstrakata pokožice različitih sorata crnog grožđa (Vitis vinifera L.) [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za biologiju; 2020 [pristupljeno 21.09.2021.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:363487

I. Kujundžić, "Antibakterijska svojstva ekstrakata pokožice različitih sorata crnog grožđa (Vitis vinifera L.)", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za biologiju, Osijek, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:363487

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.