prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj nanoselena na enzime uključene u metabolizam  glutationa u listovima špinata i rukole
Rad dostupan nakon 2025-10-12
završni rad
Utjecaj nanoselena na enzime uključene u metabolizam glutationa u listovima špinata i rukole
Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za biologiju, 2020. urn:nbn:hr:181:106542

Baotić, Krunoslav
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Odjel za biologiju

Citirajte ovaj rad

Baotić, K. (2020). Utjecaj nanoselena na enzime uključene u metabolizam glutationa u listovima špinata i rukole (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za biologiju. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:106542

Baotić, Krunoslav. "Utjecaj nanoselena na enzime uključene u metabolizam glutationa u listovima špinata i rukole." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za biologiju, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:106542

Baotić, Krunoslav. "Utjecaj nanoselena na enzime uključene u metabolizam glutationa u listovima špinata i rukole." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za biologiju, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:106542

Baotić, K. (2020). 'Utjecaj nanoselena na enzime uključene u metabolizam glutationa u listovima špinata i rukole', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za biologiju, citirano: 28.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:106542

Baotić K. Utjecaj nanoselena na enzime uključene u metabolizam glutationa u listovima špinata i rukole [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za biologiju; 2020 [pristupljeno 28.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:106542

K. Baotić, "Utjecaj nanoselena na enzime uključene u metabolizam glutationa u listovima špinata i rukole", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za biologiju, Osijek, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:106542

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.