prikaz prve stranice dokumenta Antibakterijska svojstva ekstrakata pokožice  različitih sorata bijelog grožđa (Vitis vinifera L.)
Rad dostupan nakon 2026-01-24
završni rad
Antibakterijska svojstva ekstrakata pokožice različitih sorata bijelog grožđa (Vitis vinifera L.)
Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za biologiju, 2020. urn:nbn:hr:181:717468

Božinović, Iva
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Odjel za biologiju

Citirajte ovaj rad

Božinović, I. (2020). Antibakterijska svojstva ekstrakata pokožice različitih sorata bijelog grožđa (Vitis vinifera L.) (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:717468

Božinović, Iva. "Antibakterijska svojstva ekstrakata pokožice različitih sorata bijelog grožđa (Vitis vinifera L.)." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za biologiju, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:717468

Božinović, Iva. "Antibakterijska svojstva ekstrakata pokožice različitih sorata bijelog grožđa (Vitis vinifera L.)." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za biologiju, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:717468

Božinović, I. (2020). 'Antibakterijska svojstva ekstrakata pokožice različitih sorata bijelog grožđa (Vitis vinifera L.)', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za biologiju, citirano: 08.12.2021., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:717468

Božinović I. Antibakterijska svojstva ekstrakata pokožice različitih sorata bijelog grožđa (Vitis vinifera L.) [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za biologiju; 2020 [pristupljeno 08.12.2021.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:717468

I. Božinović, "Antibakterijska svojstva ekstrakata pokožice različitih sorata bijelog grožđa (Vitis vinifera L.)", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za biologiju, Osijek, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:717468

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.