prikaz prve stranice dokumenta Fenolni spojevi, antioksidativna i antibakterijska svojstva  ekstrakata pokožice deset različitih sorti vinove loze uzgajanih u  Armeniji
Rad dostupan nakon 2026-01-27
diplomski rad
Fenolni spojevi, antioksidativna i antibakterijska svojstva ekstrakata pokožice deset različitih sorti vinove loze uzgajanih u Armeniji
Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za biologiju, 2020. urn:nbn:hr:181:459800

Nedeljković, Milica
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Odjel za biologiju

Citirajte ovaj rad

Nedeljković, M. (2020). Fenolni spojevi, antioksidativna i antibakterijska svojstva ekstrakata pokožice deset različitih sorti vinove loze uzgajanih u Armeniji (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:459800

Nedeljković, Milica. "Fenolni spojevi, antioksidativna i antibakterijska svojstva ekstrakata pokožice deset različitih sorti vinove loze uzgajanih u Armeniji." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za biologiju, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:459800

Nedeljković, Milica. "Fenolni spojevi, antioksidativna i antibakterijska svojstva ekstrakata pokožice deset različitih sorti vinove loze uzgajanih u Armeniji." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za biologiju, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:459800

Nedeljković, M. (2020). 'Fenolni spojevi, antioksidativna i antibakterijska svojstva ekstrakata pokožice deset različitih sorti vinove loze uzgajanih u Armeniji', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za biologiju, citirano: 17.06.2021., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:459800

Nedeljković M. Fenolni spojevi, antioksidativna i antibakterijska svojstva ekstrakata pokožice deset različitih sorti vinove loze uzgajanih u Armeniji [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za biologiju; 2020 [pristupljeno 17.06.2021.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:459800

M. Nedeljković, "Fenolni spojevi, antioksidativna i antibakterijska svojstva ekstrakata pokožice deset različitih sorti vinove loze uzgajanih u Armeniji", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za biologiju, Osijek, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:459800

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.