Sveučilište u Rijeci Fakultet biotehnologije i razvoja lijekova
Citirajte ovaj rad
Sabolek, E. (2024). Growth phenotype of Saccharomyces cerevisiae taz1Δ: Impact of carbon source and fatty acid supplementation (Diplomski rad). Rijeka: Sveučilište u Rijeci. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:193:957839
Sabolek, Emily. "Growth phenotype of Saccharomyces cerevisiae taz1Δ: Impact of carbon source and fatty acid supplementation." Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:193:957839
Sabolek, Emily. "Growth phenotype of Saccharomyces cerevisiae taz1Δ: Impact of carbon source and fatty acid supplementation." Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:193:957839
Sabolek, E. (2024). 'Growth phenotype of Saccharomyces cerevisiae taz1Δ: Impact of carbon source and fatty acid supplementation', Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, citirano: 25.03.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:193:957839
Sabolek E. Growth phenotype of Saccharomyces cerevisiae taz1Δ: Impact of carbon source and fatty acid supplementation [Diplomski rad]. Rijeka: Sveučilište u Rijeci; 2024 [pristupljeno 25.03.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:193:957839
E. Sabolek, "Growth phenotype of Saccharomyces cerevisiae taz1Δ: Impact of carbon source and fatty acid supplementation", Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Rijeka, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:193:957839