prikaz prve stranice dokumenta Multikulturalnost i globalizacija - izazovi i perspektive suvremenog poslovanja
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Multikulturalnost i globalizacija - izazovi i perspektive suvremenog poslovanja
Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Ekonomski fakultet u Osijeku, 2016. urn:nbn:hr:145:192334

Alpeza, Dino
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Ekonomski fakultet u Osijeku
Katedra za management, organizaciju i poduzetništvo

Citirajte ovaj rad

Alpeza, D. (2016). Multikulturalnost i globalizacija - izazovi i perspektive suvremenog poslovanja (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Ekonomski fakultet u Osijeku. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:145:192334

Alpeza, Dino. "Multikulturalnost i globalizacija - izazovi i perspektive suvremenog poslovanja." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Ekonomski fakultet u Osijeku, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:145:192334

Alpeza, Dino. "Multikulturalnost i globalizacija - izazovi i perspektive suvremenog poslovanja." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Ekonomski fakultet u Osijeku, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:145:192334

Alpeza, D. (2016). 'Multikulturalnost i globalizacija - izazovi i perspektive suvremenog poslovanja', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Ekonomski fakultet u Osijeku, citirano: 29.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:145:192334

Alpeza D. Multikulturalnost i globalizacija - izazovi i perspektive suvremenog poslovanja [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Ekonomski fakultet u Osijeku; 2016 [pristupljeno 29.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:145:192334

D. Alpeza, "Multikulturalnost i globalizacija - izazovi i perspektive suvremenog poslovanja", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Ekonomski fakultet u Osijeku, Osijek, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:145:192334

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.