prikaz prve stranice dokumenta Analiza promjene vrijednosti dionica turističkog sektora od 2014. do 2018. godine
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Analiza promjene vrijednosti dionica turističkog sektora od 2014. do 2018. godine
Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Ekonomski fakultet u Osijeku, 2019. urn:nbn:hr:145:983858

Turina, Matej
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Ekonomski fakultet u Osijeku
Katedra za financije i računovodstvo

Citirajte ovaj rad

Turina, M. (2019). Analiza promjene vrijednosti dionica turističkog sektora od 2014. do 2018. godine (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Ekonomski fakultet u Osijeku. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:145:983858

Turina, Matej. "Analiza promjene vrijednosti dionica turističkog sektora od 2014. do 2018. godine." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Ekonomski fakultet u Osijeku, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:145:983858

Turina, Matej. "Analiza promjene vrijednosti dionica turističkog sektora od 2014. do 2018. godine." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Ekonomski fakultet u Osijeku, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:145:983858

Turina, M. (2019). 'Analiza promjene vrijednosti dionica turističkog sektora od 2014. do 2018. godine', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Ekonomski fakultet u Osijeku, citirano: 29.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:145:983858

Turina M. Analiza promjene vrijednosti dionica turističkog sektora od 2014. do 2018. godine [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Ekonomski fakultet u Osijeku; 2019 [pristupljeno 29.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:145:983858

M. Turina, "Analiza promjene vrijednosti dionica turističkog sektora od 2014. do 2018. godine", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Ekonomski fakultet u Osijeku, Osijek, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:145:983858

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.