diplomski rad
Analiza kategorije u Category Managementu - "kreme za njegu lica i tijela" u drogerijama.
Diplomski rad
Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Ekonomski fakultet u Osijeku, 2019. urn:nbn:hr:145:160274

Babić, Andrea
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Ekonomski fakultet u Osijeku
Katedra za marketing

Citirajte ovaj rad

Babić, A. (2019). Analiza kategorije u Category Managementu - "kreme za njegu lica i tijela" u drogerijama. : Diplomski rad (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Ekonomski fakultet u Osijeku. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:145:160274

Babić, Andrea. "Analiza kategorije u Category Managementu - "kreme za njegu lica i tijela" u drogerijama. : Diplomski rad." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Ekonomski fakultet u Osijeku, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:145:160274

Babić, Andrea. "Analiza kategorije u Category Managementu - "kreme za njegu lica i tijela" u drogerijama. : Diplomski rad." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Ekonomski fakultet u Osijeku, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:145:160274

Babić, A. (2019). 'Analiza kategorije u Category Managementu - "kreme za njegu lica i tijela" u drogerijama. : Diplomski rad', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Ekonomski fakultet u Osijeku, citirano: 16.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:145:160274

Babić A. Analiza kategorije u Category Managementu - "kreme za njegu lica i tijela" u drogerijama. : Diplomski rad [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Ekonomski fakultet u Osijeku; 2019 [pristupljeno 16.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:145:160274

A. Babić, "Analiza kategorije u Category Managementu - "kreme za njegu lica i tijela" u drogerijama. : Diplomski rad", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Ekonomski fakultet u Osijeku, Osijek, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:145:160274

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.