prikaz prve stranice dokumenta Prilagodba poslovnog procesa proizvodnje suhomesnatih proizvoda povećanju obujma proizvodnje
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Prilagodba poslovnog procesa proizvodnje suhomesnatih proizvoda povećanju obujma proizvodnje
Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Ekonomski fakultet u Osijeku, 2016. urn:nbn:hr:145:563208

Molnar, Josip
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Ekonomski fakultet u Osijeku
Katedra interdisciplinarnih kolegija

Citirajte ovaj rad

Molnar, J. (2016). Prilagodba poslovnog procesa proizvodnje suhomesnatih proizvoda povećanju obujma proizvodnje (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:145:563208

Molnar, Josip. "Prilagodba poslovnog procesa proizvodnje suhomesnatih proizvoda povećanju obujma proizvodnje." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Ekonomski fakultet u Osijeku, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:145:563208

Molnar, Josip. "Prilagodba poslovnog procesa proizvodnje suhomesnatih proizvoda povećanju obujma proizvodnje." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Ekonomski fakultet u Osijeku, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:145:563208

Molnar, J. (2016). 'Prilagodba poslovnog procesa proizvodnje suhomesnatih proizvoda povećanju obujma proizvodnje', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Ekonomski fakultet u Osijeku, citirano: 24.11.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:145:563208

Molnar J. Prilagodba poslovnog procesa proizvodnje suhomesnatih proizvoda povećanju obujma proizvodnje [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Ekonomski fakultet u Osijeku; 2016 [pristupljeno 24.11.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:145:563208

J. Molnar, "Prilagodba poslovnog procesa proizvodnje suhomesnatih proizvoda povećanju obujma proizvodnje", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Ekonomski fakultet u Osijeku, Osijek, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:145:563208

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.