prikaz prve stranice dokumenta Banke hrane - viškovi hrane u restoranima kao potencijalni izvor hrane za životinje
Rad nije dostupan
završni rad
Banke hrane - viškovi hrane u restoranima kao potencijalni izvor hrane za životinje

Zahtila, Nicole (2019)
Sveučilište u Rijeci
Ekonomski fakultet

Citirajte ovaj rad

Zahtila, N. (2019). Banke hrane - viškovi hrane u restoranima kao potencijalni izvor hrane za životinje (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:192:638146

Zahtila, Nicole. "Banke hrane - viškovi hrane u restoranima kao potencijalni izvor hrane za životinje." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Ekonomski fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:192:638146

Zahtila, Nicole. "Banke hrane - viškovi hrane u restoranima kao potencijalni izvor hrane za životinje." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Ekonomski fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:192:638146

Zahtila, N. (2019). 'Banke hrane - viškovi hrane u restoranima kao potencijalni izvor hrane za životinje', Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Ekonomski fakultet, citirano: 13.07.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:192:638146

Zahtila N. Banke hrane - viškovi hrane u restoranima kao potencijalni izvor hrane za životinje [Završni rad]. Rijeka: Sveučilište u Rijeci, Ekonomski fakultet; 2019 [pristupljeno 13.07.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:192:638146

N. Zahtila, "Banke hrane - viškovi hrane u restoranima kao potencijalni izvor hrane za životinje", Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Ekonomski fakultet, Rijeka, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:192:638146

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.