završni rad
Upravljanje obrtnim kapitalom u djelatnosti proizvodnje pekarskih i brašnastih proizvoda te kolača u Republici Hrvatskoj
Varaždin: Sveučilište u Zagrebu, Fakultet organizacije i informatike, 2020. urn:nbn:hr:211:223607

Golubić, Doroteja
Sveučilište u Zagrebu
Fakultet organizacije i informatike
Katedra za gospodarstvo

Citirajte ovaj rad

Golubić, D. (2020). Upravljanje obrtnim kapitalom u djelatnosti proizvodnje pekarskih i brašnastih proizvoda te kolača u Republici Hrvatskoj (Završni rad). Varaždin: Sveučilište u Zagrebu, Fakultet organizacije i informatike. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:211:223607

Golubić, Doroteja. "Upravljanje obrtnim kapitalom u djelatnosti proizvodnje pekarskih i brašnastih proizvoda te kolača u Republici Hrvatskoj." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet organizacije i informatike, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:211:223607

Golubić, Doroteja. "Upravljanje obrtnim kapitalom u djelatnosti proizvodnje pekarskih i brašnastih proizvoda te kolača u Republici Hrvatskoj." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet organizacije i informatike, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:211:223607

Golubić, D. (2020). 'Upravljanje obrtnim kapitalom u djelatnosti proizvodnje pekarskih i brašnastih proizvoda te kolača u Republici Hrvatskoj', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet organizacije i informatike, citirano: 19.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:211:223607

Golubić D. Upravljanje obrtnim kapitalom u djelatnosti proizvodnje pekarskih i brašnastih proizvoda te kolača u Republici Hrvatskoj [Završni rad]. Varaždin: Sveučilište u Zagrebu, Fakultet organizacije i informatike; 2020 [pristupljeno 19.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:211:223607

D. Golubić, "Upravljanje obrtnim kapitalom u djelatnosti proizvodnje pekarskih i brašnastih proizvoda te kolača u Republici Hrvatskoj", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet organizacije i informatike, Varaždin, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:211:223607

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.