diplomski rad
Proces dizajna proizvoda u prehrambenoj industriji
Varaždin: Sveučilište u Zagrebu, Fakultet organizacije i informatike, 2021. urn:nbn:hr:211:197084

Grgac, Barbara
Sveučilište u Zagrebu
Fakultet organizacije i informatike
Katedra za kvantitativne metode

Citirajte ovaj rad

Grgac, B. (2021). Proces dizajna proizvoda u prehrambenoj industriji (Diplomski rad). Varaždin: Sveučilište u Zagrebu, Fakultet organizacije i informatike. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:211:197084

Grgac, Barbara. "Proces dizajna proizvoda u prehrambenoj industriji." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet organizacije i informatike, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:211:197084

Grgac, Barbara. "Proces dizajna proizvoda u prehrambenoj industriji." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet organizacije i informatike, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:211:197084

Grgac, B. (2021). 'Proces dizajna proizvoda u prehrambenoj industriji', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet organizacije i informatike, citirano: 25.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:211:197084

Grgac B. Proces dizajna proizvoda u prehrambenoj industriji [Diplomski rad]. Varaždin: Sveučilište u Zagrebu, Fakultet organizacije i informatike; 2021 [pristupljeno 25.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:211:197084

B. Grgac, "Proces dizajna proizvoda u prehrambenoj industriji", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet organizacije i informatike, Varaždin, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:211:197084

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.