prikaz prve stranice dokumenta Analiza i značaj standarda hotelskih poduzeća na području Dubrovačko–neretvanske županije
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Analiza i značaj standarda hotelskih poduzeća na području Dubrovačko–neretvanske županije
Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2016. urn:nbn:hr:191:543962

Musladin, Ivan
Sveučilište u Rijeci
Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu

Citirajte ovaj rad

Musladin, I. (2016). Analiza i značaj standarda hotelskih poduzeća na području Dubrovačko–neretvanske županije (Diplomski rad). Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:543962

Musladin, Ivan. "Analiza i značaj standarda hotelskih poduzeća na području Dubrovačko–neretvanske županije." Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:543962

Musladin, Ivan. "Analiza i značaj standarda hotelskih poduzeća na području Dubrovačko–neretvanske županije." Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:543962

Musladin, I. (2016). 'Analiza i značaj standarda hotelskih poduzeća na području Dubrovačko–neretvanske županije', Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, citirano: 23.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:543962

Musladin I. Analiza i značaj standarda hotelskih poduzeća na području Dubrovačko–neretvanske županije [Diplomski rad]. Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu; 2016 [pristupljeno 23.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:543962

I. Musladin, "Analiza i značaj standarda hotelskih poduzeća na području Dubrovačko–neretvanske županije", Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Opatija, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:543962

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.