prikaz prve stranice dokumenta Uloga tradicionalne gastronomske ponude u kulturnom turizmu Istre
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Uloga tradicionalne gastronomske ponude u kulturnom turizmu Istre
Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2018. urn:nbn:hr:191:938875

Colić, Ivona
Sveučilište u Rijeci
Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu

Citirajte ovaj rad

Colić, I. (2018). Uloga tradicionalne gastronomske ponude u kulturnom turizmu Istre (Diplomski rad). Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:938875

Colić, Ivona. "Uloga tradicionalne gastronomske ponude u kulturnom turizmu Istre." Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:938875

Colić, Ivona. "Uloga tradicionalne gastronomske ponude u kulturnom turizmu Istre." Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:938875

Colić, I. (2018). 'Uloga tradicionalne gastronomske ponude u kulturnom turizmu Istre', Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, citirano: 24.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:938875

Colić I. Uloga tradicionalne gastronomske ponude u kulturnom turizmu Istre [Diplomski rad]. Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu; 2018 [pristupljeno 24.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:938875

I. Colić, "Uloga tradicionalne gastronomske ponude u kulturnom turizmu Istre", Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Opatija, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:938875

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.