prikaz prve stranice dokumenta Proizvodnja i tržište ekološkog meda
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Proizvodnja i tržište ekološkog meda
Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2018. urn:nbn:hr:191:997421

Pavlić, Antonela
Sveučilište u Rijeci
Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu

Citirajte ovaj rad

Pavlić, A. (2018). Proizvodnja i tržište ekološkog meda (Završni rad). Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:997421

Pavlić, Antonela. "Proizvodnja i tržište ekološkog meda." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:997421

Pavlić, Antonela. "Proizvodnja i tržište ekološkog meda." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:997421

Pavlić, A. (2018). 'Proizvodnja i tržište ekološkog meda', Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, citirano: 19.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:997421

Pavlić A. Proizvodnja i tržište ekološkog meda [Završni rad]. Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu; 2018 [pristupljeno 19.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:997421

A. Pavlić, "Proizvodnja i tržište ekološkog meda", Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Opatija, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:997421

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.