prikaz prve stranice dokumenta Ekološki, ekonomski i društveni učinci mesne industrije s aspekta održivoga razvoja i s naglaskom na turizam
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Ekološki, ekonomski i društveni učinci mesne industrije s aspekta održivoga razvoja i s naglaskom na turizam
Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2019. urn:nbn:hr:191:413680

Đedović, Leila
Sveučilište u Rijeci
Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu

Citirajte ovaj rad

Đedović, L. (2019). Ekološki, ekonomski i društveni učinci mesne industrije s aspekta održivoga razvoja i s naglaskom na turizam (Diplomski rad). Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:413680

Đedović, Leila. "Ekološki, ekonomski i društveni učinci mesne industrije s aspekta održivoga razvoja i s naglaskom na turizam." Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:413680

Đedović, Leila. "Ekološki, ekonomski i društveni učinci mesne industrije s aspekta održivoga razvoja i s naglaskom na turizam." Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:413680

Đedović, L. (2019). 'Ekološki, ekonomski i društveni učinci mesne industrije s aspekta održivoga razvoja i s naglaskom na turizam', Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, citirano: 28.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:413680

Đedović L. Ekološki, ekonomski i društveni učinci mesne industrije s aspekta održivoga razvoja i s naglaskom na turizam [Diplomski rad]. Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu; 2019 [pristupljeno 28.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:413680

L. Đedović, "Ekološki, ekonomski i društveni učinci mesne industrije s aspekta održivoga razvoja i s naglaskom na turizam", Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Opatija, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:413680

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.