prikaz prve stranice dokumenta Zadovoljstvo komunikacijom Instagram pratitelja ugostiteljskog objekta Barba u Dubrovniku
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Zadovoljstvo komunikacijom Instagram pratitelja ugostiteljskog objekta Barba u Dubrovniku
Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2019. urn:nbn:hr:191:418226

Obradović, Kate
Sveučilište u Rijeci
Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu

Citirajte ovaj rad

Obradović, K. (2019). Zadovoljstvo komunikacijom Instagram pratitelja ugostiteljskog objekta Barba u Dubrovniku (Diplomski rad). Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:418226

Obradović, Kate. "Zadovoljstvo komunikacijom Instagram pratitelja ugostiteljskog objekta Barba u Dubrovniku." Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:418226

Obradović, Kate. "Zadovoljstvo komunikacijom Instagram pratitelja ugostiteljskog objekta Barba u Dubrovniku." Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:418226

Obradović, K. (2019). 'Zadovoljstvo komunikacijom Instagram pratitelja ugostiteljskog objekta Barba u Dubrovniku', Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, citirano: 25.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:418226

Obradović K. Zadovoljstvo komunikacijom Instagram pratitelja ugostiteljskog objekta Barba u Dubrovniku [Diplomski rad]. Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu; 2019 [pristupljeno 25.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:418226

K. Obradović, "Zadovoljstvo komunikacijom Instagram pratitelja ugostiteljskog objekta Barba u Dubrovniku", Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Opatija, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:418226

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.