prikaz prve stranice dokumenta Oglašavanje putem društvenih mreža na primjeru ugostiteljskog objekta Konoba Val, Senj
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Oglašavanje putem društvenih mreža na primjeru ugostiteljskog objekta Konoba Val, Senj
Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2019. urn:nbn:hr:191:910235

Tomljanović, Doris
Sveučilište u Rijeci
Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu

Citirajte ovaj rad

Tomljanović, D. (2019). Oglašavanje putem društvenih mreža na primjeru ugostiteljskog objekta Konoba Val, Senj (Diplomski rad). Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:910235

Tomljanović, Doris. "Oglašavanje putem društvenih mreža na primjeru ugostiteljskog objekta Konoba Val, Senj." Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:910235

Tomljanović, Doris. "Oglašavanje putem društvenih mreža na primjeru ugostiteljskog objekta Konoba Val, Senj." Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:910235

Tomljanović, D. (2019). 'Oglašavanje putem društvenih mreža na primjeru ugostiteljskog objekta Konoba Val, Senj', Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, citirano: 25.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:910235

Tomljanović D. Oglašavanje putem društvenih mreža na primjeru ugostiteljskog objekta Konoba Val, Senj [Diplomski rad]. Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu; 2019 [pristupljeno 25.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:910235

D. Tomljanović, "Oglašavanje putem društvenih mreža na primjeru ugostiteljskog objekta Konoba Val, Senj", Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Opatija, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:910235

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.