prikaz prve stranice dokumenta Uloga kvalitete i standarda u uspješnosti poslovanja Hotela Matija Gubec Stubičke Toplice
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Uloga kvalitete i standarda u uspješnosti poslovanja Hotela Matija Gubec Stubičke Toplice
Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2019. urn:nbn:hr:191:179138

Besednik, Marina
Sveučilište u Rijeci
Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu

Citirajte ovaj rad

Besednik, M. (2019). Uloga kvalitete i standarda u uspješnosti poslovanja Hotela Matija Gubec Stubičke Toplice (Diplomski rad). Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:179138

Besednik, Marina. "Uloga kvalitete i standarda u uspješnosti poslovanja Hotela Matija Gubec Stubičke Toplice." Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:179138

Besednik, Marina. "Uloga kvalitete i standarda u uspješnosti poslovanja Hotela Matija Gubec Stubičke Toplice." Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:179138

Besednik, M. (2019). 'Uloga kvalitete i standarda u uspješnosti poslovanja Hotela Matija Gubec Stubičke Toplice', Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, citirano: 29.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:179138

Besednik M. Uloga kvalitete i standarda u uspješnosti poslovanja Hotela Matija Gubec Stubičke Toplice [Diplomski rad]. Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu; 2019 [pristupljeno 29.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:179138

M. Besednik, "Uloga kvalitete i standarda u uspješnosti poslovanja Hotela Matija Gubec Stubičke Toplice", Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Opatija, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:179138

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.