prikaz prve stranice dokumenta Primjena ekoloških materijala i utjecaj ekološke osviještenosti na razvoj destinacije - primjer Istre
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Primjena ekoloških materijala i utjecaj ekološke osviještenosti na razvoj destinacije - primjer Istre
Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2020. urn:nbn:hr:191:834943

Juričić, Ana
Sveučilište u Rijeci
Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu

Citirajte ovaj rad

Juričić, A. (2020). Primjena ekoloških materijala i utjecaj ekološke osviještenosti na razvoj destinacije - primjer Istre (Diplomski rad). Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:834943

Juričić, Ana. "Primjena ekoloških materijala i utjecaj ekološke osviještenosti na razvoj destinacije - primjer Istre." Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:834943

Juričić, Ana. "Primjena ekoloških materijala i utjecaj ekološke osviještenosti na razvoj destinacije - primjer Istre." Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:834943

Juričić, A. (2020). 'Primjena ekoloških materijala i utjecaj ekološke osviještenosti na razvoj destinacije - primjer Istre', Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, citirano: 29.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:834943

Juričić A. Primjena ekoloških materijala i utjecaj ekološke osviještenosti na razvoj destinacije - primjer Istre [Diplomski rad]. Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu; 2020 [pristupljeno 29.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:834943

A. Juričić, "Primjena ekoloških materijala i utjecaj ekološke osviještenosti na razvoj destinacije - primjer Istre", Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Opatija, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:834943

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.