prikaz prve stranice dokumenta Enogastronomska obilježja sjeverozapadne Hrvatske u  kreiranju turističkog proizvoda
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Enogastronomska obilježja sjeverozapadne Hrvatske u kreiranju turističkog proizvoda
Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2020. urn:nbn:hr:191:729631

Hanžek, Alina
Sveučilište u Rijeci
Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu

Citirajte ovaj rad

Hanžek, A. (2020). Enogastronomska obilježja sjeverozapadne Hrvatske u kreiranju turističkog proizvoda (Završni rad). Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:729631

Hanžek, Alina. "Enogastronomska obilježja sjeverozapadne Hrvatske u kreiranju turističkog proizvoda." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:729631

Hanžek, Alina. "Enogastronomska obilježja sjeverozapadne Hrvatske u kreiranju turističkog proizvoda." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:729631

Hanžek, A. (2020). 'Enogastronomska obilježja sjeverozapadne Hrvatske u kreiranju turističkog proizvoda', Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, citirano: 23.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:729631

Hanžek A. Enogastronomska obilježja sjeverozapadne Hrvatske u kreiranju turističkog proizvoda [Završni rad]. Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu; 2020 [pristupljeno 23.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:729631

A. Hanžek, "Enogastronomska obilježja sjeverozapadne Hrvatske u kreiranju turističkog proizvoda", Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Opatija, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:729631

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.