prikaz prve stranice dokumenta Nutritivni značaj i mogućnost valorizacije tartufa u Istri
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Nutritivni značaj i mogućnost valorizacije tartufa u Istri
Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2016. urn:nbn:hr:191:528593

Grah, Sara
Sveučilište u Rijeci
Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu

Citirajte ovaj rad

Grah, S. (2016). Nutritivni značaj i mogućnost valorizacije tartufa u Istri (Završni rad). Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:528593

Grah, Sara. "Nutritivni značaj i mogućnost valorizacije tartufa u Istri." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:528593

Grah, Sara. "Nutritivni značaj i mogućnost valorizacije tartufa u Istri." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:528593

Grah, S. (2016). 'Nutritivni značaj i mogućnost valorizacije tartufa u Istri', Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, citirano: 25.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:528593

Grah S. Nutritivni značaj i mogućnost valorizacije tartufa u Istri [Završni rad]. Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu; 2016 [pristupljeno 25.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:528593

S. Grah, "Nutritivni značaj i mogućnost valorizacije tartufa u Istri", Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Opatija, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:528593

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.