prikaz prve stranice dokumenta Ocjena profitabilnosti i popularnosti u odjeljenju hrane i pića
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Ocjena profitabilnosti i popularnosti u odjeljenju hrane i pića
Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2017. urn:nbn:hr:191:717437

Sudarević, Lucija
Sveučilište u Rijeci
Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu

Citirajte ovaj rad

Sudarević, L. (2017). Ocjena profitabilnosti i popularnosti u odjeljenju hrane i pića (Završni rad). Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:717437

Sudarević, Lucija. "Ocjena profitabilnosti i popularnosti u odjeljenju hrane i pića." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:717437

Sudarević, Lucija. "Ocjena profitabilnosti i popularnosti u odjeljenju hrane i pića." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:717437

Sudarević, L. (2017). 'Ocjena profitabilnosti i popularnosti u odjeljenju hrane i pića', Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, citirano: 28.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:717437

Sudarević L. Ocjena profitabilnosti i popularnosti u odjeljenju hrane i pića [Završni rad]. Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu; 2017 [pristupljeno 28.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:717437

L. Sudarević, "Ocjena profitabilnosti i popularnosti u odjeljenju hrane i pića", Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Opatija, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:717437

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.