prikaz prve stranice dokumenta Oblikovanje ugostiteljske ponude prilagođene nutritivnim zahtjevima sportaša timskog sporta
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Oblikovanje ugostiteljske ponude prilagođene nutritivnim zahtjevima sportaša timskog sporta
Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2017. urn:nbn:hr:191:076585

Tijan, Kristina
Sveučilište u Rijeci
Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu

Citirajte ovaj rad

Tijan, K. (2017). Oblikovanje ugostiteljske ponude prilagođene nutritivnim zahtjevima sportaša timskog sporta (Završni rad). Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:076585

Tijan, Kristina. "Oblikovanje ugostiteljske ponude prilagođene nutritivnim zahtjevima sportaša timskog sporta." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:076585

Tijan, Kristina. "Oblikovanje ugostiteljske ponude prilagođene nutritivnim zahtjevima sportaša timskog sporta." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:076585

Tijan, K. (2017). 'Oblikovanje ugostiteljske ponude prilagođene nutritivnim zahtjevima sportaša timskog sporta', Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, citirano: 29.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:076585

Tijan K. Oblikovanje ugostiteljske ponude prilagođene nutritivnim zahtjevima sportaša timskog sporta [Završni rad]. Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu; 2017 [pristupljeno 29.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:076585

K. Tijan, "Oblikovanje ugostiteljske ponude prilagođene nutritivnim zahtjevima sportaša timskog sporta", Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Opatija, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:076585

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.