prikaz prve stranice dokumenta Ocjena profitabilnosti i popularnosti usluga hrane i pića uz obračun standardnih troškova
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Ocjena profitabilnosti i popularnosti usluga hrane i pića uz obračun standardnih troškova
Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2018. urn:nbn:hr:191:999936

Salaj, Tihana
Sveučilište u Rijeci
Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu

Citirajte ovaj rad

Salaj, T. (2018). Ocjena profitabilnosti i popularnosti usluga hrane i pića uz obračun standardnih troškova (Završni rad). Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:999936

Salaj, Tihana. "Ocjena profitabilnosti i popularnosti usluga hrane i pića uz obračun standardnih troškova." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:999936

Salaj, Tihana. "Ocjena profitabilnosti i popularnosti usluga hrane i pića uz obračun standardnih troškova." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:999936

Salaj, T. (2018). 'Ocjena profitabilnosti i popularnosti usluga hrane i pića uz obračun standardnih troškova', Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, citirano: 29.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:999936

Salaj T. Ocjena profitabilnosti i popularnosti usluga hrane i pića uz obračun standardnih troškova [Završni rad]. Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu; 2018 [pristupljeno 29.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:999936

T. Salaj, "Ocjena profitabilnosti i popularnosti usluga hrane i pića uz obračun standardnih troškova", Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Opatija, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:999936

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.