Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Poslovanje odjela hrane i pića u horelskom poduzeću

Ema Duvančić (2019)
Sveučilište u Rijeci
Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu
Citirajte ovaj rad

Duvančić, E. (2019). Poslovanje odjela hrane i pića u horelskom poduzeću (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:841539

Duvančić, Ema. "Poslovanje odjela hrane i pića u horelskom poduzeću." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:841539

Duvančić, Ema. "Poslovanje odjela hrane i pića u horelskom poduzeću." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:841539

Duvančić, E. (2019). 'Poslovanje odjela hrane i pića u horelskom poduzeću', Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, citirano: 31.03.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:841539

Duvančić E. Poslovanje odjela hrane i pića u horelskom poduzeću [Završni rad]. Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu; 2019 [pristupljeno 31.03.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:841539

E. Duvančić, "Poslovanje odjela hrane i pića u horelskom poduzeću", Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Opatija, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:841539

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.