prikaz prve stranice dokumenta Odgovorna potrošnja i proizvodnja hrane u funkciji održivoga razvoja
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Odgovorna potrošnja i proizvodnja hrane u funkciji održivoga razvoja
Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2019. urn:nbn:hr:191:793687

Sabljak, Iva
Sveučilište u Rijeci
Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu

Citirajte ovaj rad

Sabljak, I. (2019). Odgovorna potrošnja i proizvodnja hrane u funkciji održivoga razvoja (Diplomski rad). Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:793687

Sabljak, Iva. "Odgovorna potrošnja i proizvodnja hrane u funkciji održivoga razvoja." Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:793687

Sabljak, Iva. "Odgovorna potrošnja i proizvodnja hrane u funkciji održivoga razvoja." Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:793687

Sabljak, I. (2019). 'Odgovorna potrošnja i proizvodnja hrane u funkciji održivoga razvoja', Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, citirano: 19.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:793687

Sabljak I. Odgovorna potrošnja i proizvodnja hrane u funkciji održivoga razvoja [Diplomski rad]. Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu; 2019 [pristupljeno 19.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:793687

I. Sabljak, "Odgovorna potrošnja i proizvodnja hrane u funkciji održivoga razvoja", Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Opatija, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:793687

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.