prikaz prve stranice dokumenta Uloga i značaj standardizacije u turizmu i ugostitlejstvu - studij slučaja Imperial d. d. Rab
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Uloga i značaj standardizacije u turizmu i ugostitlejstvu - studij slučaja Imperial d. d. Rab
Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2019. urn:nbn:hr:191:020260

Beg, Endrina
Sveučilište u Rijeci
Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu

Citirajte ovaj rad

Beg, E. (2019). Uloga i značaj standardizacije u turizmu i ugostitlejstvu - studij slučaja Imperial d. d. Rab (Diplomski rad). Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:020260

Beg, Endrina. "Uloga i značaj standardizacije u turizmu i ugostitlejstvu - studij slučaja Imperial d. d. Rab." Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:020260

Beg, Endrina. "Uloga i značaj standardizacije u turizmu i ugostitlejstvu - studij slučaja Imperial d. d. Rab." Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:020260

Beg, E. (2019). 'Uloga i značaj standardizacije u turizmu i ugostitlejstvu - studij slučaja Imperial d. d. Rab', Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, citirano: 25.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:020260

Beg E. Uloga i značaj standardizacije u turizmu i ugostitlejstvu - studij slučaja Imperial d. d. Rab [Diplomski rad]. Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu; 2019 [pristupljeno 25.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:020260

E. Beg, "Uloga i značaj standardizacije u turizmu i ugostitlejstvu - studij slučaja Imperial d. d. Rab", Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Opatija, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:020260

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.