prikaz prve stranice dokumenta Kulturni aspekti u razvoju gastroturizma Moslavine
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Kulturni aspekti u razvoju gastroturizma Moslavine
Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2020. urn:nbn:hr:191:919109

Kelc, Monika
Sveučilište u Rijeci
Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu

Citirajte ovaj rad

Kelc, M. (2020). Kulturni aspekti u razvoju gastroturizma Moslavine (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:919109

Kelc, Monika. "Kulturni aspekti u razvoju gastroturizma Moslavine." Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:919109

Kelc, Monika. "Kulturni aspekti u razvoju gastroturizma Moslavine." Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:919109

Kelc, M. (2020). 'Kulturni aspekti u razvoju gastroturizma Moslavine', Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, citirano: 21.06.2021., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:919109

Kelc M. Kulturni aspekti u razvoju gastroturizma Moslavine [Diplomski rad]. Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu; 2020 [pristupljeno 21.06.2021.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:919109

M. Kelc, "Kulturni aspekti u razvoju gastroturizma Moslavine", Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Opatija, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:919109

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.