prikaz prve stranice dokumenta Rabac i Labin - razvoj destinacije i turistička valorizacija kulturno-povijesnoga nasljeđa
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Rabac i Labin - razvoj destinacije i turistička valorizacija kulturno-povijesnoga nasljeđa
Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2020. urn:nbn:hr:191:023867

Škopac, Carlo
Sveučilište u Rijeci
Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu

Citirajte ovaj rad

Škopac, C. (2020). Rabac i Labin - razvoj destinacije i turistička valorizacija kulturno-povijesnoga nasljeđa (Diplomski rad). Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:023867

Škopac, Carlo. "Rabac i Labin - razvoj destinacije i turistička valorizacija kulturno-povijesnoga nasljeđa." Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:023867

Škopac, Carlo. "Rabac i Labin - razvoj destinacije i turistička valorizacija kulturno-povijesnoga nasljeđa." Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:023867

Škopac, C. (2020). 'Rabac i Labin - razvoj destinacije i turistička valorizacija kulturno-povijesnoga nasljeđa', Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, citirano: 28.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:023867

Škopac C. Rabac i Labin - razvoj destinacije i turistička valorizacija kulturno-povijesnoga nasljeđa [Diplomski rad]. Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu; 2020 [pristupljeno 28.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:023867

C. Škopac, "Rabac i Labin - razvoj destinacije i turistička valorizacija kulturno-povijesnoga nasljeđa", Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Opatija, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:023867

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.